Carl Akrells Gata 8
Nedre Gärdet

Modern bostad med tillgång till garage, gym, bastu, övernattningslägenhet, föreningslokal, tvättstuga, barnvagns- & cykelförråd, stort förråd samt vinkällare i fastigheten.

BOAREA
112 m²
RUM
3
VÅNING
2 av 6
BYGGÅR
2007
AVGIFT
5 392 SEK
PRIS
8 650 000 SEK

INLEDNING

Välkommen till denna trivsamma 3:a (möjlig 4:a) perfekt för familjen eller paret som söker ett modernt och bekvämt boende. Bostaden disponeras idag som en rymlig 3:a men vardagsrummet kan enkelt delas av för att få ytterligare ett sovrum. Stora fönster kombineras med öppen och ljus planlösning som tillsammans med de ljusa ytskikten gör bostaden både ljus och luftig. Njut av parkutsikt och balkong med kvällssol.

Detta boende erbjuder inte bara en modern bostad utan också ett boende i en mycket praktisk fastighet. En stor hiss tar dig hela vägen ner till gatuplan och till källaren där varje lägenhet har en ett stort och lättillgängligt förråd. Inte ett enda trappsteg från gatan in till bostaden. I källaren finns föreningens tvättstuga, gemensamhetslokal, gym, bastu, tvättstuga och vinkällare. I gatuplan finns barnvagns- och cykelrum samt återvinningsrum.

Utöver tillgång till föreningens faciliteter ingår även bredband, kabel-TV, förråd och en bostadsrättsförsäkring som föreningen tecknat gemensamt åt samtliga medlemmar.

Kameraövervakat garage finns att tillgå och kostar idag 2 000 kr per månad. Garageplatserna administreras av Q-Park.

Perfekt boende för familjen eller paret som söker ett modernt och bekvämt boende i en välskött förening som både erbjuder en mycket god ekonomi men också en rad trevliga faciliteter som förenklar vardagen.

FAKTA

Adress
Carl Akrells Gata 8
11551 Stockholm
Område
Nedre Gärdet
Kommun
Stockholm
Våning
2 av 6
Hiss
Ja
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3
Boarea
112 m²
Areakälla
föreningens information
Månadsavgift
5 392 kr inkl kabel-TV, bredband, BR-tilläggsförsäkring
Andel i föreningen
1,5487%
Andel av årsavgift
1,5487%

ALLMÄN BESKRIVNING AV INTERIÖREN

Bostaden disponeras idag som en trea men vardagsrummet kan enkelt delas av för att skapa ett extra sovrum om så önskas.

VARDAGSRUM

Stort vardagsrum med utgång till balkong som vetter mot mindre park med kvällssol. Vardagsrummet kan delas av och skapa ytterligare ett sovrum om så önskas.

BALKONG

Mycket trivsam balkong som vetter ut mot grön och lummig liten park. Här erbjuds kvällssol härliga sommarkvällar.

KÖK

Praktiskt kök med köksluckor ek som kombineras med ljusa kakelplattor. Vitvaror i form av mikro, ugn, diskmaskin, induktionshäll, kyl och frys. en trivsam bardisk delar av mot vardagsrummet.

SOVRUM 1

Stort sovrum med ljusa ytskikt som kombineras med ett parkettgolv. Här finns även en garderob med skjutdörr och egen ingång till badrummet.

SOVRUM 2

Rymligt sovrum med ljusa ytskikt och fondtapet som kombineras med parkettgolv. Garderob med skjutdörr.

GÄST WC

Fräsch wc med handfat.

BADRUM

Helkaklat badrum med golvvärme. Här finns dusch, wc, handfat, handdukstork samt tvättmaskin. Ett fönster ger både ljus och gör det enkelt att vädra ur.

FÖRENING

Namn
BRF Svea Artilleri 17
Antal lägenheter
85
Antal hyresrätter
0
Antal lokaler
4
Överlåtelseavgift
1138
Pantsättningsavgift
455
Tillåts juridisk person
Nej
Tillåts delat ägande
Ja
Ägs marken
Ja
Organisationsform/Typ
Bostadsrättsförening
Äkta/Oäkta
Äkta
Energideklaration
Ja, 2009-10-29
Energiförbrukning
101 kWh/m² per år
Energiklass
-

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN

Äkta bostadsrättsförening från fastighetens byggnadsår 2006. Fastigheten består av 85 medlemslägenheter samt 4 lokaler med hyresrätt. Juridisk person som medlem accepteras inte men ett eventuellt delat ägande godtas. Inga planerade avgiftsändringar framöver. Föreningens ekonomi är mycket god, man har valt att amortera av lånen istället för att sänka avgiften. I dagsläget amorterar föreningen ca 2 mkr mer än det ursprungligen var budgeterat för pga omläggning av föreningens lån. Per idag så har föreningen lyckats att komma ner under 9 000 kr/kvm i lån. Se föreningens hemsida för mer info: http://sveaartilleri17.bostadsratterna.se

EKONOMI

Inga avgiftsändringar planerade (2018). Föreningen har en mycket solid ekonomi och har de senaste åren valt att amortera ned lånen istället för att sänka avgiften.

RENOVERINGAR

Föreningen följer underhållsplanen fr 2014 som sträcker sig till 2034.

PARKERING

Garage finns och kostar 2 000 kr per månad. Garageplatserna administreras av Q-Park.

TV OCH BREDBAND

Bredband, TV och IP-telefoni ingår i avgiften via Telia.

ÖVRIGT

I källaren finns det tillgång till gym, bastu med relax och duschar samt vinkällare. Bra cykel- och barnvagnsrum samt lägenhetsförråd.

ALLMÄNT OM OMRÅDET

Starrängsringen är ett lugnt och lummigt men ändå centralt beläget område med fina fontäner, gräsmattor och små parker. På nära gångavstånd finner du Stadion, hästsportanläggningar, GIH badet samt Lill-Janssonskogen med dess härliga motionsspår. Med en enkel promenad kan du ta dig till Karlaplan där du finner eftertraktade gallerian Fältöversten med ett flertal restauranger, caféer och butiker. I området finns ett flertal grundskolor och gymnasium samt gångavstång till KTH och Tekniska Högskolan.

NÄRSERVICE

I området finns bland annat SATS, Stockholms kanske bästa bageri Ett Bageri , prisbelönta caféet Fosch artisan Pâtisserie och Hemköp. Utmärkta kommunikationer i form av 4:ans och 1:ans buss samt tunnelbana Stadion/Karlaplan.

KOMMUNIKATIONER

Här ifrån kan du enkelt ta dig runt om i Stockholm med tunnelbanans röda linje, blå busslinje 1 som går genom Gärdet samt blå busslinje 4. I närheten finner du också Östra Station där du kan ta pendeltåget samt Stadion där det avgår ett flertal bussar. För mer information se www.sl.se.

Omkring fem minuters promenadavstånd till Karlaplan och tio minuter till Östermalmstorg och det stora utbud av service som återfinns där.

PARKERING

Folkbokförd i stadsdelen kan ansöka om boendeparkering hos Stockholms Stad (Trafikkontoret, tel 08-508 272 00). Tillståndet är gratis, medan en periodparkering på 30 dagar kostar 1 100 kr per månad. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i din ansökan där: http://www.stockholm.se/boende.

PLANLÖSNING

Planlösning

Planlösning

Byggnad

Byggnadstyp
Bostadsrätt
Byggår
2007

CROWN I SIFFROR

5345
NÖJDA KUNDER
12936
DAGARS ERFARENHET
11678
MILJONER
 • KÖPA UNDER HAND

  KÖPA UNDER HAND

  En stor del av våra försäljningar sker under hand. Det betyder att de aldrig marknadsförs offentligt utan går direkt till personer som är inskrivna i vårt spekulantregister. Lägg gärna till dig i vårt register så håller vi dig informerad om underhandsförsäljningar.

 • SÄLJA UNDER HAND

  SÄLJA UNDER HAND

  Vill du sälja under hand? Du kanske inte är stressad, vill genomföra en diskret försäljning eller bara vill sälja till rätt pris så kan en underhandsförsäljning vara rätt för dig.

 • MATCHA DIN BOSTAD MED VÅRA SPEKULANTER

  MATCHA DIN BOSTAD MED VÅRA SPEKULANTER

  Funderar du på att sälja och vill ha en snabb och enkel försäljning. Vi matchar din bostad direkt mot vårt spekulantregister och kan ofta komma med ett konkret bud till dig inom några dagar.

 • HELHETSLÖSNING

  HELHETSLÖSNING

  Vi använder oss av Addservice för att boka och planera alla tjänster som behövs för ditt bostadsbyte.

 • STÄD • FLYTT • AREAMÄTNING • HOMESTYLING

  STÄD • FLYTT • AREAMÄTNING • HOMESTYLING

  Vill ni veta mer om Addservice tjänster så rekommenderar vi att besöka deras hemsida där många tjänster presenteras med fasta priser och tydliga checklistor.